fbpx

DESPRE NOI

Servicii - IasiTravel

Bine ați venit în secțiunea de servicii a IasiTravel! Suntem pregătiți să vă oferim o gamă largă de servicii pentru a vă asigura tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de o vacanță plăcută și fără griji. Cu IasiTravel călătoriile devin mai simple și mai plăcute, deoarece ne ocupăm de toate detaliile.

Sejururi complete IasiTravel vă oferă sejururi complete, adaptate nevoilor și preferințelor Indiferent de destinație. Ne asigurăm că beneficiați de cazare de calitate, transport și activități care fac vacanța un eveniment de neuitat. Fie că doriți o vacanță la mare, la munte sau într-o destinație exotică, avem pachete potrivite pentru toate gusturile și bugetele.

Bilete de avion IasiTravel vă ajută să găsiți cele mai bune oferte de bilete de avion pentru a economisi timp și bani. Colaborăm cu numeroase companii aeriene, atât low-cost WIZZAIR, RYANAIR, de exemplu, cât și de linie, TAROM, QATAR, TURKISH etc, prin intermediul cărora oferim cele mai convenabile opțiuni de zbor, adaptate itinerariului și programului clienților.

Servicii adiționale Pentru a vă asigura tot ce aveți nevoie în călătorie., IasiTravel oferă o serie de servicii adiționale precum:

  • Transferuri aeroport - hotel - aeroport
  • Asigurări de călătorie
  • Închirieri auto
  • Excursii și tururi ghidate
  • Rezervari autocar Iasi-Aeroport Otopeni Dus/Intors
  • Transferuri la Aeroport Otopeni pentru diferite tipuri de sejururi sau circuite
  • Bilete autocar pentru sejururi la hoteluri din Bulgaria  

Toate acestea fac vacanța plăcută și lipsită de stres. De peste 15 ani, echipa noastră profesionistă este întotdeauna disponibilă să ajute și să răspundă la toate întrebările despre serviciile turistice prestate. Nu ezitați să ne contactați prin formularul special, telefon sau mesaj WhatsApp pentru a discuta despre toate solicitările specifice de călătorie.

Alegeți IasiTravel pentru a vă bucura de o experiență de vacanță de neegalat!

Bilete avion cele mai bune preturi! Rezervari Hoteluri. Portofoliu exclusiv hoteluri Bulgaria si Romania. Oferte speciale early-booking și last minute!   

TOP