fbpx

DESPRE NOI

IasiTravel - Agenția de turism de încredere, specializată de peste 15 ani în oferte atractive last-minute și early booking pentru călătorii de neuitat! Suntem o echipă pasionată de călătorii și aventură, dedicată să ofere cele mai bune experiențe. Sejururi si circuite turistice din Iasi, pe care le are in portofoliu, la preturi imbatabile. Transformăm astfel vacanța într-o poveste memorabilă.

Înființată în Iași, România, IasiTravel își propune să ofere sejururi si circuite din Iași de înaltă calitate și să construiască relații durabile. Clienții provin în principal din Iași, Bacau, Suceava, Botoșani, Vaslui, Republica Moldova, Ucraina. Ne mândrim cu experiența noastră în industria turismului și cu echipa noastră de profesioniști care lucrează pentru a oferi cele mai bune soluții de călătorie.

La IasiTravel, avem cele mai bune oferte și last minute, adaptate nevoilor și preferințelor clienților. Fie că sunteți în căutarea unei sejur sau circuit romantic, a unei aventuri în familie sau a unui weekend relaxant, ne asigurăm că veți găsi opțiunile potrivite pe site-ul nostru. Selectăm cu grijă destinațiile și partenerii pentru a garanta o experiență plăcută și sigură de călătorie.

Pentru a rămâne la curent cu cele mai recente oferte și promoții, vă invităm să urmăriți site-ul nostru.  Ne puteti contacta direct prin formularul special, telefon sau mesaj WhatsApp. Suntem întotdeauna disponibili să vă oferim asistență și să răspundem la toate întrebările în cel mai scurt timpl.

Mulțumim că ați ales IasiTravel! Sejururi și circuite din Iasi. Sejururi si circuite cu plecare București.

Sejururi și circuite tursitice din Iasi si Bucuresti. Sejururi, circuite oferte early booking si last minute! Rezervări hoteluri în intreaga lume. Cele mai bine preturi! Bilete avion la companii low cost si de linie cu plecari din Iasi, Bucuresti, Suceava, Cluj Napoca.  Transferuri de la/la Aeroportul Otopeni. Bilete autocar catre Spania, Italia, Anglia, Germania, Danemarca.

TOP