Termeni si conditii

Prin utilizarea site-ului www.iastravel.ro, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile prezentate în acest document. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții fără notificare prealabilă.

Drepturi de autor

Conținutul site-ului www.iastravel.ro, inclusiv textele, imaginile, logo-urile și alte materiale, este proprietatea S.C. RO INTERACTIS S.RL. și este protejat de legile privind drepturile de autor. Este interzisă reproducerea, distribuirea sau modificarea acestui conținut fără acordul scris al S.C. RO INTERACTIS S.RL.

Limitarea răspunderii

S.C. RO INTERACTIS S.RL. nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori sau omisiuni în conținutul site-ului www.iastravel.ro. Utilizatorii site-ului sunt responsabili pentru verificarea informațiilor și a se asigura că acestea sunt corecte și actualizate.

Legături către alte site-uri

Site-ul www.iastravel.ro poate conține legături către alte site-uri web. S.C. RO INTERACTIS S.RL. nu este responsabil pentru conținutul sau politicile acestor site-uri și nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele pagube cauzate de utilizarea acestor legături.